KOM HEM!!


Nu jävlar hoppas jag på en fin kväll, dock saknar jag min Josefine nåt enormt. Kommer inte bli detsamma utan min älskling som alltid bryter sönder sina cigg och gör allting för att röka upp dom ändå. Nej, nu lipar jag snart, fan vad jag saknar den bruden. Saknar till och med hennes skrik som dödar mina öron, och då är det riktigt illa asså.
Nej, nu ska jag duscha och sedan blir det att riva ut halva garderoben för att hitta nåt snyggt att ta på mig. Ha en toppen kväll! puzzy

sugarjag drömmer dig hit..

Jag är så himla sjuk så det finns inte.
Kommer nog ligga i min lite för varma säng hela veckan och bara vara.
Kan nog vara ganska skönt om man tänker efter, att vara osocial är ju toppen ibland. Dock har jag redan börjat bli rastlös (har typ gnagt sönder hela min läpp, haha) så man kan ju undra vad jag kommer hitta på i slutet av veckan.
Passade på att beställa en tid hos optikern innan eftersom jag inte hade någonting att göra, och gud vad jag hatar att prata i telefon med främmande människor, finns ingenting värre än det. Men det gick faktiskt fint och jag ska dit nästa vecka. Kommer bli skönt att äntligen kunna sitta längst bak i klassrummet, och faktiskt kunna se vad det står på tavlan! AWESOME!


_

Och jag tänkte:
"Herregud, om jag dör nu så blir det för detta leende jag dog"


I want my salary now so I can buy this gorgeous shoes!!1 big love


PÖZZZIPUZZZIPUZYYHÅRET BÖRJAR SE BÄTTRE UT OCH MIN NYA KAVAJ ÄR SÅ SNYGG! pusszzy

ingenting bra

Om någon hade frågat mig hur jag mådde för en vecka sen hade jag svarat: 
"Jag är världens lyckligaste tjej och mår bättre än någonsin." 
Om någon skulle fråga mig nu skulle svaret definitivt inte bli det samma.
Jag vet egentligen inte vad som är värst, kanske att det som hände på nyår kommer kommas ihåg för alltid och att jag aldrig mer kommer våga kolla vissa personer i ögonen. Eller kanske det faktum att jag betalade 1000 (jävla) kronor idag för att slinga mitt hår, och vi säger såhär: Att springa till Willys och köpa hårfärg är väldigt lockande. Min mamma tror att jag är på väg att få anorexia och håller koll på vad jag äter 24/7, det kanske är värst. Fast vi får ju inte glömma att min favorit tjej snart sticker och förblir borta i sisådär en månad.
2009, vilket jävla år det kommer bli. Ni hör ju bara hur bra det började. Jag är SÅ nöjd.

RSS 2.0