FU

Det svängde och jag umgicks med dom bästa, pusspusspuss.

Y.T.M.B.A

Att jobba till tio på en fredagskväll när det är marknad och halva staden har samlats för att göra ingenting är ingen höjdare, speciellt inte när man börjar jobba igen klockan sju morgonen därpå och man känner att man inte har nån ork kvar.

Men att bara vara, det var ju det jag ville, dock känns det inte så lockande längre när det innebär att ligga här med en trasig kropp och tusentals tankar. Tankar som förstör. Den värsta tanken är den som ständigt påminner mig om att jag egentligen borde befinna mig där ute, inte sitta här och vänta på ett jävla sms som kommer att framkalla en hjärtattack (ja, jag gillar att överdriva) och få mig att ännu en gång inse vilken otur jag har. Fan. Tror det är dags för mig att stänga av mobilen, datorn och hjärnan nu och inse hur töntigt det här är. Om jag kommer lyckas? Njaa.

let's go back to mine for a moonshine


Bäst just nu. Så jävla bäst.


Kreta


För exakt ett år sedan. Jag promenerade längst stranden med min kassa kamera i handen och kände mig fri och oberörd från allting som hände här hemma.
Detta året blev det ingen resa, synd, för jag saknar den känslan.


Fundering 00:38


Ingenting skulle förstöra mig, men jag kunde inte stå emot så jag föll ner i fällan,
var tvungen att få gjort en massa värdsliga ting som egentligen inte gav någonting.
Försökte spela Miss Duktig genom att prestera mera, glömde vad som var viktigt när tankarna blev flera. Bort från här och nu, jag slets mitt itu och kände mig fast som ett djur i bur. Och ja, visst är det galet, det sätt vi lär oss leva på redan som små?
Jag försökte stå emot, jag vet att jag borde vetat bättre, men utan eftertanke kändes det som enda sättet. Chansen att bli någonting, och visa upp det man kämpat för.
"Men nu skiter jag i allt det där för det där är inte mig."

Click
Så jävla bra.


Drömmarnas djur.

Tja
Lovade i mitt förra inlägg att jag skulle skriva om drömmarnas djur, eftersom jag är en man byggd på heder och stål, så håller jag vad jag er utlovat!

.... Alex; kan du lägga upp en bild på järven? Vet inte hur man gör.

"Väsentlighet, inte oväsen."

I.L fin tjej


Hehe, skön.

Jag hoppas ni alla vet vem jag är, jag är fan känd. Gott äre. Jag tänker heller inte säga vem jag är, föredrar att vara anonym, vilket nästan är ganska omöjligt i dagens samhälle. Som ni hör, så har jag några fler års erfarenhet än de flesta som läser detta, men gott äre, gott äre. Nog om det.
Jag hatar bloggar, jag vet, ja, ni tänker säkert såhär:"Shit, killens dubbelmoral är ju ofattbar, han är keff, han kan ju inte blogga och samtidigt hata det?" Den tanken har slagit mig med. Men men, jag bloggar inte, eller gör jag det? Nej, jag gästbloggar! En ofantlig skillnad, och den enda anledningen till att jag... gästbloggar, är ju för att jag hatar bloggar. Näe, det går inte ihop sig, fan. Men, till min åsikt. Jag hatar bloggar, eftersom att enda anledning till att folk bloggar är för att de söker bekräftelse, folket känner att de inte får tillräckligt med uppmärksamhet i det riktiga livet, så Alex; sluta blogga, det är keff.
Haha, skön.

"Ovisshet dödar"

Nästa inlägg kommer att handla om drömmarnas djur.


...


I'm pouring some whiskey, I'm gonna get drunk.
I'm pouring myself some whiskey, I'm going to get really fucking drunk.
I'm pouring some whiskey right now, I'm going to get so, so drunk.
Because then I'll pass out and forget your face by the time I wake up.


Det där funkade inte riktigt men nu tänker jag glömma ändå. Bra. Hejdå.


trassligt


my sorry eyes can see..


Kvällen igår var toppen. Bilder finns på Facebook. Tänkte börja bli aktiv där.
Idag har jag mest sovit bort dagen. Skönt, man slipper tänka eller känna då.
Tror jag ska ta och burra ner mig nu. Sova lite till. Skönt.

maaa birthday


Jag är lite efter med alla bilder men har jobbat 24/7 dom senaste dagarna. Känns bra.
Min födelsedag var toppen och jag hade världens bästa dag! Träffade finaste människorna och det blev till och med lite pirriando in das estomachiando. Nu; MAAAAAAAAAAAT

RSS 2.0